Om jegerprøven

Jegerprøven er obligatorisk for deg som vil jakte i Norge, mer er også lærerikt om du ønsker mer kunnskap om norsk jaktkultur, jaktmetoder og lover og forskrifter. Våre instruktører har lang erfaring fra jakt og utdanning av jegerprøvekandidater. Jegerprøvekurset kan også være et godt oppfriskningskurs for deg som har jaktet tidligere og trenger oppdatering på lover og regler.

Se under for når vi starter opp nye Jegerprøvekurs i Trondheim. Følg Jegerprøven på Facebook

Jegerprøvekursene går som regel over 9 samlinger á 3 timer fordelt på tre til fire uker. Vi arrangerer også jegerprøven som helgekurs, noe som gjennomføres mer intensivt over to helger.
Vi kan også, på forespørsel, arrangere flere kurs enn de vi har satt opp under. Vi kan også reise til andre steder hvor det ikke arrangeres jegerprøvekurs for å gjennomføre obligatoriske jegerprøvekurs. Ta kontakt med oss for tilrettelegging av jegerprøvekurs for din bedrift, organisasjon eller vennegjeng.

Kursstart jegerprøven 2020

De første datoene for kursstart er klare så det er bare å melde seg på. Vi oppdaterer med flere datoer snarlig.

4. februar 2020 – Standard kurs Rosenborg Skole i Stadsing. Dahls gate 1 (Se kursplan) Meld deg på Jegerprøvekurs!

6. mars 2020 – Helgekurs Rosenborg Skole i Stadsing. Dahls gate 1 (Se kursplan) Meld deg på Jegerprøvekurs!

Kursplaner: 

Jegerprøvekurs 4. februar:
Velkommen_Jegerproven_og_Kursplan_20200204

Jegerprøvekurs helgekurs 6. mars:
Velkommen_Jegerproven_og_Kursplan_20200306 Helg

Kursstart neste jegerprøvekurs 2020

Vi starter neste jegerprøvekurs i februar 2020 og arrangerer et til to kurs pr måned, frem til sommerferien. Vi har ikke satt datoer for alle kursene ennå. Ta kontakt om du vil ta jegerprøven i 2020, eller vent med påmelding til vi har satt opp datoene for kursstart og laget kursplanene. Ettersom vi har flere jegerprøvekurs, er vi fleksible og du kan ta samlinger over flere kurs hvis ikke alle kurskveldene på det ene kurset passer.

Meld deg på jegerprøvekurs nå! Påmelding ved å send e-post til Stian Schjølberg:  stian.schjoelberg@gmail.com
Oppgi Navn, telefonnummer og hvilken dato du ønsker å starte, i påmeldingen.

Jegerprøven på engelsk

Som en av veldig få kursarrangører, kan vi gjennomføre Jegerprøvekurs på engelsk. Vi vurderer fortløpende Jegerprøvekurs på engelsk, og for å starte et eget jegerprøvekurs på engelsk må vi ha noen som ønsker dette. Om du ønsker jegerprøvekurs på engelsk, eller kjenner noen som trenger det, send oss en e-post og vi prøver å få nok påmeldte til å gjennomføre dette.

Jegerprøven in english

We can arrange Jegerprøvekurs in English on request. We need a minimum of persons to start these courses, but we can registrate your interest and contact you when we can start a new course. Please contact us by e-mail torbjorn.haugen@vegvesen.no

Gavekort jegerpøven

Jegerprøven er en gave som blir satt pris på! Perfekt til julegave, bursdagsgave, konfirmasjonsgave eller andre anledninger. Prisen på gavekortet gjenspeiler prisen på kurset, det vil si kr 1.700,- for ungdom opp til 26 år (kr 2.100,- for helgekurs) og 2.100,- for voksen (kr 2.600,- for helgekurs). Bestill årets gave nå! Send bestilling pr e-post: torbjorn.haugen@vegvesen.no

Pris Jegerprøvekurs / Kursavgift

Jegerprøven for Ungdom (under 26 år) og studenter koster kr 1.700,-
Jegerprøven helgekurs Ungdom (under 26 år) og studenter koster kr 2.100,-
Jegerprøven for personer over 26 år koster kr 2.100,-
Jegerprøven helgekurs for personer over 26 år koster kr 2.600,-

Påmelding Jegerprøvekurs

Påmelding til Stian Schjølberg: E-post stian.schjoelberg@gmail.com

Bli jeger – meld deg på kurs nå!
loading
×