OM JEGERPRØVEN

Jegerprøven er obligatorisk for deg som vil jakte i Norge, mer er også lærerikt om du ønsker mer kunnskap om norsk jaktkultur, jaktmetoder og lover og forskrifter. Våre instruktører har lang erfaring fra jakt og utdanning av jegerprøvekandidater. Jegerprøvekurset kan også være et godt oppfriskningskurs for deg som har jaktet tidligere og trenger oppdatering på lover og regler.

Se lengre ned på siden for når vi starter opp nye Jegerprøvekurs i Trondheim. Følg Jegerprøven på Facebook

Jegerprøvekursene går som regel over 9 samlinger á 3 timer fordelt på tre til fire uker. Vi arrangerer også jegerprøven som helgekurs, noe som gjennomføres mer intensivt over to helger.

Vi kan også, på forespørsel, arrangere flere kurs enn de vi har satt opp under. Vi kan også reise til andre steder hvor det ikke arrangeres jegerprøvekurs for å gjennomføre obligatoriske jegerprøvekurs. Ta kontakt med oss for tilrettelegging av jegerprøvekurs for din bedrift, organisasjon eller vennegjeng.

Jegerprøvekurs 2024

Her ser du våre planlagte jegerprøvekurs. Ettersom vi normalt kjører mange jegerprøvekurs, er vi fleksible og du kan ta samlinger over flere kurs hvis ikke alle kurskveldene på det ene kurset passer.

NYHET! Nå har vi jegerprøvekurs på Fosen

Vi arrangerer Jegerprøvekurs i Lysøysund i Ørland Kommune. Send henvendelse til Stian Schjølberg stian.schjoelberg@gmail.com for mer informasjon eller reservering av plass på kurs. Mer informasjon og kursplaner om kursene på Fosen vil komme!

Jegerprøvekurs i Trondheim 2024

Jegerprøvekurs på Fosen 2024

  • Vårkurs Jegerprøven 2024. Ved nok interesse kjører vi helgekurs over to helger på Fosen – Lysøysund Skytterlag. Meld deg på her

Meld deg på jegerprøvekurs nå!

Send e-post til Torbjørn Haugen: sekreter@thhk.no
Oppgi Navn, telefonnummer og når du ønsker å starte, i påmeldingen.

Finner du ingen dato som passer? Følg med når vi planlegger kursene for høsten eller send oss en e-post med spørsmål for Jegerprøvekurs!

Jegerprøveeksamen

Vi må understreke at når det gjelder eksamen, er det den enkelte kommune som er arrangør og som gjennomfører jegerprøveeksamen, ikke vi som holder kursene. Trondheim Kommune gjennomfører som regel eksamen siste tirsdag i måneden, noe vi prøver å tilpasse i forhold til våre kurs. På Fosen gjennomføres eksamen etter endt Jegerprøvekurs.

Jegerprøven på engelsk

Som en av veldig få kursarrangører, kan vi gjennomføre Jegerprøvekurs på engelsk. Vi vurderer fortløpende Jegerprøvekurs på engelsk, og for å starte et eget jegerprøvekurs på engelsk må vi ha noen som ønsker dette. Om du ønsker jegerprøvekurs på engelsk, eller kjenner noen som trenger det, send oss en e-post og vi prøver å få nok påmeldte til å gjennomføre dette.

Jegerprøven in english – Hunting Course in english

Our next hunting course in english (Jegerprøvekurs på engelsk) will start in Trondheim 10th August 2022 in Rosenborg School. Please contact Torbjørn Haugen for more information and course schedule.

We can arrange Jegerprøvekurs in English on request. We need a minimum of persons to start these courses, but we can registrate your interest and contact you when we can start a new course. Please contact us by e-mail sekreter@thhk.no

Gavekort Jegerprøven

Jegerprøven er en gave som blir satt pris på! Perfekt til julegave, bursdagsgave, konfirmasjonsgave eller andre anledninger. Prisen på gavekortet gjenspeiler prisen på kurset, det vil si kr 2.100,- for ungdom opp til 26 år (kr 2.600,- for helgekurs) og 2.600,- for voksen (kr 3.100,- for helgekurs). Bestill årets gave nå! Send bestilling pr e-post: sekreter@thhk.no

Priser Jegerprøvekurs / Kursavgift

  • Jegerprøven for Ungdom (under 26 år) og studenter koster kr 2.100,-
  • Jegerprøven helgekurs Ungdom (under 26 år) og studenter koster kr 2.600,-
  • Jegerprøven for personer over 26 år koster kr 2.600,-
  • Jegerprøven helgekurs for personer over 26 år koster kr 3.100,-

Påmelding Jegerprøvekurs

Påmelding til Torbjørn Haugen: E-post sekreter@thhk.no

BLI JEGER – MELD DEG PÅ KURS NÅ!

loading
×