Endringer i forbindelse med koronaviruset

Som vel alle har fått med seg har det vært en drastisk endring i situasjonen vedrørende koronaviruset her i landet. Vi følger til enhver tid de rådene som norske helsemyndigheter gir, og vi har startet kursvirksomheten igjen, men med noen endringer:

  • Færre deltagere eller større lokaler på våre kurs for å kunne ha god avstand
  • Vask/desinfisering av våpen når vi er på skytebane
  • Betaling av kurs ved påmelding (dvs. bindende påmelding)

Om jegerprøven

Jegerprøven er obligatorisk for deg som vil jakte i Norge, mer er også lærerikt om du ønsker mer kunnskap om norsk jaktkultur, jaktmetoder og lover og forskrifter. Våre instruktører har lang erfaring fra jakt og utdanning av jegerprøvekandidater. Jegerprøvekurset kan også være et godt oppfriskningskurs for deg som har jaktet tidligere og trenger oppdatering på lover og regler.

Se under for når vi starter opp nye Jegerprøvekurs i Trondheim. Følg Jegerprøven på Facebook

Jegerprøvekursene går som regel over 9 samlinger á 3 timer fordelt på tre til fire uker. Vi arrangerer også jegerprøven som helgekurs, noe som gjennomføres mer intensivt over to helger.
Vi kan også, på forespørsel, arrangere flere kurs enn de vi har satt opp under. Vi kan også reise til andre steder hvor det ikke arrangeres jegerprøvekurs for å gjennomføre obligatoriske jegerprøvekurs. Ta kontakt med oss for tilrettelegging av jegerprøvekurs for din bedrift, organisasjon eller vennegjeng.

Kursstart jegerprøven 2021

  6. august 2021 Helgekurs – Rotvoll. Se kursplan her. Ferdig! 
24. august 2021 Kveldskurs – Rotvoll. Se kursplan her. Ferdig!
10. september 2021 Helgekurs – Rotvoll. Se kursplan her. Ferdig!
  4. oktober 2021 Kveldskurs – Rotvoll.
Se kursplan her. Fullt!
20. oktober 2021 Kveldskurs – Rotvoll.
Se kursplan her. Fullt!

Da tar vi en pause med jegerprøvekursene og regner med at neste kurs blir satt opp i februar 2022.

Finner du ingen dato som passer? Meld din interesse for Jegerprøvekurs! 

 

Kursstart neste jegerprøvekurs 2022

Vi har ikke satt opp kursplan for 2022 ennå. Ta kontakt om du vil ta jegerprøven i 2022, så vi kan planlegge kurs etter interesse. Ettersom vi normalt kjører mange jegerprøvekurs, er vi fleksible og du kan ta samlinger over flere kurs hvis ikke alle kurskveldene på det ene kurset passer.
Vi må understreke at det er den enkelte kommune som er arrangør og som gjennomfører jegerprøveeksamen, ikke vi som holder kurs. 

Meld din interesser for jegerprøvekurs nå! Send e-post til Torbjørn Haugen: torbjorn.haugen@vegvesen.no
Oppgi Navn, telefonnummer og når du ønsker å starte, i påmeldingen.

Jegerprøven på engelsk

Som en av veldig få kursarrangører, kan vi gjennomføre Jegerprøvekurs på engelsk. Vi vurderer fortløpende Jegerprøvekurs på engelsk, og for å starte et eget jegerprøvekurs på engelsk må vi ha noen som ønsker dette. Om du ønsker jegerprøvekurs på engelsk, eller kjenner noen som trenger det, send oss en e-post og vi prøver å få nok påmeldte til å gjennomføre dette.

Jegerprøven in english

We can arrange Jegerprøvekurs in English on request. We need a minimum of persons to start these courses, but we can registrate your interest and contact you when we can start a new course. Please contact us by e-mail torbjorn.haugen@vegvesen.no

Gavekort jegerpøven

Jegerprøven er en gave som blir satt pris på! Perfekt til julegave, bursdagsgave, konfirmasjonsgave eller andre anledninger. Prisen på gavekortet gjenspeiler prisen på kurset, det vil si kr 2.000,- for ungdom opp til 26 år (kr 2.500,- for helgekurs) og 2.500,- for voksen (kr 3.000,- for helgekurs). Bestill årets gave nå! Send bestilling pr e-post: torbjorn.haugen@vegvesen.no

Pris Jegerprøvekurs / Kursavgift

Jegerprøven for Ungdom (under 26 år) og studenter koster kr 2.000,-
Jegerprøven helgekurs Ungdom (under 26 år) og studenter koster kr 2.500,-
Jegerprøven for personer over 26 år koster kr 2.500,-
Jegerprøven helgekurs for personer over 26 år koster kr 3.000,-

NB! Prisjustering grunnet Corona-situasjonen
Se gjeldende priser over

Påmelding Jegerprøvekurs

Påmelding til Torbjørn Haugen: E-post torbjorn.haugen@vegvesen.no

Bli jeger – meld deg på kurs nå!

loading
×