VELKOMMEN TIL NM 2018

Det er en glede å ønske velkommen til norgesmesterskapet for beagle og drever 2018. Mesterskapet arrangeres i Selbu med Selbusjøen Hotell og Gjestegård som hovedkvarter og med Trøndelag harehundklubb som teknisk arrangør. Trøndelag harehundklubb har siden oppstart i 1947 arrangert de fleste av jaktprøvene sine i Selbu. Flere NM for støvere har blitt lagt hit, men det er første gangen NM for Beagle og drever arrangeres i terrengene rundt Selbusjøen.

Våre priser på overnatting på Selbusjøen Hotell & Gjestegård er kr 3080 pr. person i dobbeltrom og kr 3660 pr. person i enkeltrom. Prisen inkluderer Aftensbuffet (fredag), Frokost, smøring av matpakke, 1 termos med varm drikke og 3-retters festmiddag (lørdag), Frokost, smøring av matpakke og 1 termos med varm drikke og ettermiddagsbuffet (søndag).

Vi vet at det ligger mye trening bak å få fram gode hunder som er kvalifisert til start i norgesmesterskapet. Det er 20 erfarne og dyktige hunder som skal konkurrere mot hverandre, og etter to dager skal vi kåre en vinner. Vi håper på gode og like forhold og mange premieringer. Med dette ønsker vi deltagerne lykke til med håp om at den beste vinner.

Nils T. Kjøsnes                         Frode Arnevik
Telefon 996 19 090                    Leder i Trøndelag harehundklubb
Arrangementsansvarlig

Spørsmål om arrangementet kan rettes til Nils T. Kjøsnes           Telefon: 996 19 090
Overnatting bestilles direkte hos Selbusjøen Hotell og Gjestegård            Telefon: 7381 1100

loading
×