Info til medlemmene i THK

En liten hilsen til dere medlemmer og litt info om styrets arbeide i disse virus tider.

Med de restriksjonene som våre sentrale myndigheter har pålagt nasjonen har ikke vi i styret noen mulighet eller lov til å sitte fysisk tilstede i et møterom. Det betyr ikke at styret ikke er i aktivitet. Data og telefon benyttes flittig mellom styremedlemmene for å gjøre jobben slik at når denne situasjonen er over vil vi forhåpentligvis ha en aktivitets -kalender med et rikt og spennende innhold å tilby dere.

Det vil alltid være en utfordring for et hvert styre å fylle medlemsmøtene med et godt innhold så vi jobber knallhardt med dette.

Vi har noen møter med fast innhold men det er lett å lene seg kun på det så derfor har vi startet arbeidet allerede.

Dessverre så ble  Villmarksmessen på Melhus avlyst og vi håper i det lengste at utstillingen på Storsand kan gjennomføres. Dette av flere årsaker. Som alle vet må man ha utstillingspremie på sin hund før man kan stille på prøve. Noen er kanskje også i den situasjonen at de mangler litt før man har et utstillings championat på sin hund. Mange tanker rundt dette og vi krysser fingrene for at ting ordner seg  snart.

Til avslutning vil jeg ønske dere en fin vår og mitt ønske er at dere alle holder dere friske og raske.

Styret vil sende ut fortløpende info om aktiviteter framover. Når Aktivitets-kalenderen er ferdig vil denne bli sendt ut til hver og en av dere.

Dag Rune Løvberg,

Leder Trøndelag Harehund Klubb

loading
×