Tildeling av Championatskjold i THK

Hunder som i løpet av sesongen oppnår championat kan tildeles Trøndelag harehundklubbs Championatskjold. Bl.a. på grunn av koronarestriksjoner de siste par år har det ikke blitt utdelt skjold siden sesongen 2018/19. Hvis din hund har kvalifisert seg som champion på jaktprøve og/eller utstilling kan du nå melde inn dette og få ditt velfortjente Championatskjold. Det deles ut ett skjold per hund, hvilket betyr at om samme hund seinere oppnår nye championater kvalifiserer ikke dette til et nytt skjold. Kun hunder hvor championatet er godkjent hos NKK og/eller annen nasjonal kennelklubb kan tildeles Championatskjold.

Meld inn følgende opplysninger: Hundens navn og registreringsnummer, hvilke championater hunden har oppnådd, navn på eier.

Informasjon meldes inn til: hchpede@online.no eller SMS til 93466774, innen 1.mai 2022.

loading
×