Temamøte om dunker

THK står som arrangør av temamøte om dunker onsdag 4. mai. Møtet vil bli holdt på Sandmoen kro, Tiller, og vi starter kl 1900.

Bjarne Oppegård , leder av Dunker-ringen kommer og holder orientering og innlegg om dunker som harehund og Dunkerringen. Deretter kommer Jan Havdal, leder i avlsrådet for dunker og holder innlegg om avlsrådets aktivitet. Etter en god bolk med spørsmål og diskusjon, avslutter vi med å vise et godt utvalg av godt meriterte dunkere, men også unghunder og valper.

Alle oppfordres til å informere dunkereiere og andre harehund- og harejaktinteresserte personer om møtet. Dette møtet er det første i en serie planlagte møter hvor THK ønsker å presentere alle våre harehundraser. Alle er derfor velkomne enten de skal begynne med harejakt, er drevne i gamet, har hund eller har tenkt å skaffe seg hund. Møtet er altså åpent for alle!

Velkommen til en trivelig hundekveld 4. mai!

Styret THK

loading
×