Fin laginnsats av våre deltagere på NM Støver 2022

Trøndelag HK vil gratulere våre deltagere med fin laginnsats på NM Støver 2022 i Nordmarka. Etter første dag ledet Finsk støver Løkki Straik til Ståle Singstad, mens dunker Gåvålias Bella til Hans Chr. Pedersen lå på delt 4. plass. Begge disse hadde full tid, noe også 7 andre hunder hadde. Dunker Gåvålias Klang til Ingar Gravrok lå noe lengre bak. Det var derfor stor spenning i Trønderleiren til hvordan dag 2 ville forløpe. Løkki Straik fikk problemer med hare som krøyp inn etter 74 minutter og fikk ikke ut ny hare. Samme skjebne led Gåvålias Bella, der haren krøyp inn etter 97 minutter. For Gåvålias Klang ble dag 2. mye bedre og han jaget full tid. På resultatlista som ble lest opp for en spent forsamling fikk Gåvålias Klang 11. plass og 2EP, Løkki Straik fikk 8. plass med 1EP, mens Gåvålias Bella endte like utafor pallen med 4. plass og 1EP. Gratulerer med veldig bra innsats alle sammen.

loading
×