Grisrompfest 2023

Fredag 23.juni arrangerte vi den tradisjonelle Grisrompfesten i gapahuken til Martin Borten ved bredden av Gaula. Den «harde kjerne» møtte opp som vanlig, men det var hyggelig å se et par-tre yngre, men ukjente fjes også. I tillegg til god mat og drikke ble det delt ut Championatskjold og kåring av Årets småhund og Årets støver. Championatskjold ble tildelt følgende: Finsk støver Liakammen’s Silva/Handberg, Hamiltonstøver Koloåsen’s Rolex/Ølstøren, Dunker Max/Gjøås, Drever Grunnesbakkens Flisa/Fjellhaug-Löfroth, Finsk støver Rävahallarnas Gnistra/Sjøtrø, Beagle Valsetåsen’s Izzie/Valseth, Drever Tverrheias Dina/Stubbe, Hamiltonstøver Salah/Engen, Dunker JF Vega/Foss, Finsk støver Løkki Straik/Singstad, Beagle Våttåfjellets Doffen/Valseth, Finsk støver Liakammen’s Nico/Arnevik og Beagle Lunnebygdens Krösa-Maja/Rogstad.
Årets småhund ble: Beagle Lunnebygdens Krösa-Maja/Rogstad, nr. 2 ble Beagle Valsetåsen’s Izzie/Valseth og nr. 3 ble Beagle Våttåfjellets Doffen/Valseth.
Årets støver ble: Dunker Gåvålias Bella/Pedersen, nr. 2 ble Finsk støver Liakammen’s Nico/Arnevik og nr. 3 ble Hamiltonstøver Salah/Engen. Vi gratulerer alle hunder og eiere med en kjempebra sesong 2022/23.

Samtidig vil vi få ønske alle medlemmer en riktig god sommer og vel møtt etter ferien.

loading
×