Aversjonsdressur mot rein

Vi ble kontaktet av Wenche Porsanger som kunne opplyse at vi var velkommen til å få våre hunder aversjonsdressert mot rein. Dette er sikkert et tilbud som er interessant for flere. Wenche kunne også opplyse at det gikk an å avholde testing midt i uka hvis det var flere som meldte seg og var interessert i dette. Benytt denne anledningen og meld deg på!

Os Jeger og Fiskeforening har fått tilgang på rein som nettopp er tatt ut fra flokken og satt i ei innhegning for å kjøre noen runder med aversjonsdressur av hund på de. Følgende datoer er satt opp: Lørdag 21. oktober, Søndag 22. oktober, Lørdag 28. oktober, Søndag 29. oktober, Lørdag 4.november og Søndag 5.november.

Tidspunkt, sted og oppmøte avtales ved påmelding. Påmelding gjøres til Kristin Engan på e-post: kristin.engan@roros.net eller SMS: 90950161. Skriv hvilken rase det gjelder, navn på eier og hvilken dato dere ønsker. Priser er som følger: Kr. 700,- for 1 hund og medlem i Os Jff. Kr. 850,- for 1 hund og ikke medlem i Os Jff. Kr. 450,- for hund nr 2 registrert på samme eier og medlem i Os Jff. Kr. 550,- for hund nr 2 registrert på samme eier og ikke medlem i Os Jff. Kr. 350,- for hund nr 3 registrert på samme eier og medlem i Os Jff. Kr. 400,- for hund nr 3 registrert på samme eier og ikke medlem i Os Jff.
Betaling gjøres via VIPPS på plassen. Husk å ta med registreringsbevis/stamtavle på hunden(e). Må være med for å kunne fylle ut beviset.

loading
×