Resultater Trønderkampen 2024

Trønderkampen 2024 ble arrangert 25. – 28. januar 2024. Eliteprøven ble arrangert i samarbeid mellom harehundklubbene i Nord-Trøndelag og Trøndelag.

Et stort arrangement hvor hele 36 hunder var påmeldt og fikk tilbud om å starte. Det var deltagere fra flere plasser i landet og også svenske deltagere deltok. Prøven ble gjennomført i løpet av 4 dager og 35 ekvipasjer kom til start. Dommermøtet ble av holdt tirsdag 30.januar og ble ledet på en utmerket måte av prøveleder Morten Sjøtrø, som også hadde hovedansvaret for gjennomføringen av hele prøven. Vel blåst Morten

Flertallet av hundene stilte til start på lørdag og søndag. I denne helga hadde værgudene gjort sitt til at det var vanskelig føre i de fleste terrengene. Nye terreng måtte skaffes til veie på svært kort varsel slik at alle skulle få muligheten til å oppnå god premiering på prøven. Prøveledelsen var i utgangspunktet kritisk til hvor gode resultatene kunne bli. DER TOK DE FEIL

Oppsummeringen etter dommermøte viste at hele 22 hunder hadde oppnådd 1.EP. 9 Hamilton, 8 Finskstøver, 3 Dunker og 2 Hygen var representert. I tillegg oppnådde 3 hunder 2.EP

Vinner av Trønderkampen, og Arne Marius Kirkaune’s vandrepokal ble
1. Dunker Slengslias Lynet – 407 kp

2. Finskstøver Lunnsjøns Sakko – 407 kp

3. Hamiltonstøver Furukollen’s Ekko – 395 kp

Vi gratulerer alle deltagerne

Resultatliste Trønderkampen

loading
×